onsdag 6. april 2016

Nickelodeon Komplett Serie Guide (Del 2)

SENDT MED LISENS


Creepie Creecher
Creepie er en serie om Creepie Creecher som opplever tenåringsårene på en helt spesiell måte. Creepie ble forlatt da hun var baby og det hele endte med at hun ble oppdratt av en gjeng med insekter.





Creep School
Fire barn havner på internatskole som drives av merkelige figurer og monster. Vær forberedt på masse latter og spenning.







George, Jungelens Konge
George bor i – og beskytter – jungelen i Mbebwe, et vilt lekeland fullt av eksotiske dyr og skurker som alltid er mer morsomme enn skumle. George er sterk, rask, og kan ikke engang stave ordet frykt.



Edgar & Ellen
Ingen foreldre? Det gjør ingenting! Møt de 12 år gamle tvillingene Edgar og Ellen (Ellen er 2 minutter og 13 sekunder eldre), som bor i et trettenetasjers herskapshus i utkanten av Nod's Limbs. Mens foreldrene er på ferie og reiser jorden rundt, bor barna sammen med et kjæledyr (en hårsåte med øyeeple) og tjeneren Heimertz.




Lola and Virginia
Livet er ikke alltid enkelt for Lola når hun må ta hånd om sine nesevise søsken og utstå sin gale venneflokk. Hun ser på seg som områdets prinsesse, fram til Virginia stormer inn i hennes liv…




Ricky Sprocket
Ricky Sprocket er verdens største barnefilmstjerne. Han er berømt, han er rik, han har alle de nyeste og kuleste lekene men innerst inne er han bare en helt vanlig gutt med foreldre som gjør han flau, en søster som irriterer han grønn, en hund som konstant går rundt og promper og alt for mye lekser.


Trollz
Følg fem venner gjennom deres hverdag fylt med kjærlighet, vennskap, magi, mote og alt annet som hører til det å være tenåring.





Wayside
Wayside er en veldig spesiell skole som tilfeldigvis endte opp med å bli 30-etasjer høy da den ble bygd. Her følger vi barns finurlige logikk og deres unike syn på verden.



Winx Club
Winx Club handler om 10 jenter som også er magiske alver. I universet begynner en kamp mellom alvene, krigere og hekser.







Oggy og Kakkerlakkene
En katt og hans stadige kamp mot tre irriterende lopper, som kun bor i samme hus som ham for å plage vettet av stakkars Oggy. Samtidig krangler han stadig med naboen sin, som også er hans rival for å få oppmerksomheten til den søteste katten i nabolaget.






Totally Spies
En gruppe på tre spionvenner som må komme seg gjennom både farlige oppdrag og ungdomsskolen, noe som viser seg å være vanskelig når de stadig må ut å fikse opp i noe.






Alvinnn!!! Og gjengen
En idiotisk serie om en gjeng ekorn som er svært menneske-lignende musikere. Basert på den populære tegnefilmserien fra 70-tallet, som senere ble lagt om til filmer, det serien er kjent for i dag.





Fang Blake
Et ekorn prøver å fange et menneskebarn ved navn "Blake", og finner på helsprø tiltak for å lykkes i dette







EKTE

All That
Komedieserie med sketsjer og musikkopptredener av barnas største favoritter.







Drake and Josh
En serie om de to guttene Drake og Josh som er helt ulike. Det eneste de har til felles er at de går på samme skole, men nå skal de bli stesøsken og dermed dele rom.






Ned's Declassified
Denne serien skildrer Ned og hans to beste venner Moze og Cookie. Sammen forsøker de å løse ulike problemer for å overleve skolen.







The Blobheads
To romvesener bor i samme leilighet som en tenåringsgutt. Dessverre er det vanskelig å tilpasse seg i en menneskelig verden, og disse to skaper store problemer som vår menneskehelt alltid må fikse opp i.






Unfabulous
Addie Singer er 12 år og synes at livet er alt annet enn fantastisk. Når hun er alene på rommet sitt skriver hun sanger om hvordan det er å være tenåring i dag. Låtene handler om følelsene hennes og hvordan livet hennes går opp og ned.


Zoey 101
Zoey begynner i denne omgang i andre klasse på Pacific Cost Academy, den internatskolen som tidligere bare har tatt imot gutter. Zoey har nå et helt år foran seg i en ny klasse, med nye venner og ny romkamerat.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar